Trabzon bu gün UEFA'ya savunma gönderecek

 Trabzonspor, 17 Temmuz'da yapılacak olan kritik toplantı için savunmasını bugün UEFA'ya gönderecek.Hem Trabzon Hukuk Kurulu hem de İsviçre'de anlaşılan Hukuk Bürosu'nun hazırladığı savunma metninde, 3 Temmuz süreci sonrası konuyla ilgili UEFA'nın her tür

Trabzon bu gün UEFA'ya savunma gönderecek

 Trabzonspor, 17 Temmuz'da yapılacak olan kritik toplantı için savunmasını bugün UEFA'ya gönderecek.

Hem Trabzon Hukuk Kurulu hem de İsviçre'de anlaşılan Hukuk Bürosu'nun hazırladığı savunma metninde, 3 Temmuz süreci sonrası konuyla ilgili UEFA'nın her türlü belgeye sahip olduğu vurgulandı. Kulübün bu belgelerle soruşturma geçirdiği ve Şampiyonlar Ligi'ne alındığı da belirtildi.

Savunmada sonraki yıllarda da Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ne davet edildiği hatırlatıldı ve "Şüphe duyulsa UEFA bizi organizasyonlarına almazdı" denildi. Yine Türk mahkemelerinin verdiği kararlar neticesinde Sadri Şener ve Nevzat Şakar ile diğer yöneticilerin beraat ettikleri de anlatıldı. Fenerbahçe, Trabzon'u "Sivas'a teşvik pirimi teklif edilmiş" diyerek UEFA'ya şikayet etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler