Trabzon Brezilya'ya benziyor

Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho'nun, Ankaraspor galibiyeti sonrasında oynadığı kolbastı herkes tarafından beğenilmişti. KOLBASTIYI SEVDİMKolbastı oyununu sevdiğinin altını çizen Alanzinho, “Afrikalılar'la Brezilyalılar'ın da biraraya geldiği anlar

Trabzon Brezilya'ya benziyor

Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho'nun, Ankaraspor galibiyeti sonrasında oynadığı kolbastı herkes tarafından beğenilmişti.

 

KOLBASTIYI SEVDİM

Kolbastı oyununu sevdiğinin altını çizen Alanzinho, “Afrikalılar'la Brezilyalılar'ın da biraraya geldiği anlarda böyle danslar da kaçınılmaz olur. Burada da kolbastı oyunu çok güzel. Ayrıca böyle hareketler takım olduğumuzu, birlikten keyif aldığımızı taraftarlara gösteriyor”

 

TRABZON BREZİLYA'YA BENZİYOR

Trabzon'a gelmeden önce Trabzonspor'un maçlarını izlediğini ifade eden Alanzinho “ Kazandıktan sonra mutlaka kolbastı oyunun beraber oynadıklarını gördüm. Çok hoşuma gitti. Ayrıca Trabzon'un kültürel olarak Brezilya'ya benzediğini düşündüm. Böyle olunca da benim adaptasyon sorunum ortadan kalkıyor” şeklinde konuştu.

 

 ŞAMPİYONLUK ŞANSI ÇOK YÜKSEK

Geçen sezon Norveç'te şampiyonluk yaşadığını ifade eden Alanzinho, “Buradaki duruma baktığımda arada benzerlikler olduğunu görüyorum. Yeni kurulmuş ve büyümekte olan bir takımın içindeyim. Şampiyonluk şansımızı da Fenerbahçe maçını izledikten ve Ankaraspor maçında yer aldıktan sonra yüksek görüyorum. Teknik kadro ve oyuncular belli ki buna şartlanmışlar, işi başarıyla götürüyorlar. Maç maç hedefimiz doğrultusunda nerede olduğumuzu göreceğiz. Bir maç bitecek değerini düşüneceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor