Trabzon Bolu'da Kampa Giriyor

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, milli takımlar nedeniyle verilen arayı Bolu'da kamp yaparak değerlendirecek.Bordo-mavili futbolcular, 2 günlük iznin ardından Trabzon'da toplanarak Pazartesi günü Bolu'ya gide

Trabzon Bolu'da Kampa Giriyor

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, milli takımlar nedeniyle verilen arayı Bolu'da kamp yaparak değerlendirecek.

Bordo-mavili futbolcular, 2 günlük iznin ardından Trabzon'da toplanarak Pazartesi günü Bolu'ya gidecek ve Koru Otel'de 1 haftalık kamp yapacak. Karadeniz ekibi, 8 Eylül'de tekrar Trabzon'da dönecek.

-SERKAN: ''ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ''-

Takımın milli futbolcusu Serkan Balcı, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.
Bursaspor maçında iki takımın da iyi mücadele örneği gösterdiğini ifade eden Serkan Balcı, ''Taraftarlara güzel oyun seyrettiremedik. İlk yarı Bursaspor daha iyi mücadele eden taraftı. İkinci yarı biz iyiydik. Kazanabilirdik de. Önümüzde milli maç arası var. Bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.

-TOLGA: ''BURSA ZOR DEPLASMAN''-

Kaleci Tolga Zengin ise Bursaspor gibi zor bir deplasmandan bir puanla ayrıldıklarını söyledi.

Rakibin iyi bir seyircisi olduğunu, Trabzonspor taraftarlarının da kendilerini yalnız bırakmadığını kaydeden Tolga, ''İlk yarı sahaya istenen oyun yansımadı. İkinci yarı nispeten iyi oynadık. Yenik duruma düştük. Sonra da beraberliği sağladık'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor