Trabzon Bize Ders Olmalı

Ertuğrul Sağlam, Sheriff önünde sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi. Beşiktaş'ın hocası, "Trabzonspor'un Rumen takımına elenmesi bizi olumlu etkileyecek. Futbolda rakibinizi ciddiye almadığınız zaman hemen ceza kesiliyor. Sheriff ç

Trabzon Bize Ders Olmalı

Ertuğrul Sağlam, Sheriff önünde sahadan avantajlı bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi. Beşiktaş'ın hocası, "Trabzonspor'un Rumen takımına elenmesi bizi olumlu etkileyecek.

 Futbolda rakibinizi ciddiye almadığınız zaman hemen ceza kesiliyor. Sheriff çok koşan ve savaşan genç bir ekip. Bireysel yeteneklerimizin ve oyun kalitemizin üst düzeye çıkması için en az onlar kadar mücadele etmeliyiz" ifadesini kullandı.

TARAFTAR STADI DOLDURSUN
Taraftarlara da çağrıda bulunan Ertuğrul Sağlam, "Sezonun ilk maçı olması nedeniyle hepsinden formalarını giyerek stada gelmelerini bekliyoruz. Yaklaşık 35 gündür çalışıyoruz. Hem fiziksel hem de zihinsel anlamda tam istediğimiz düzeyde olmasak da ilk başladığımızdan bugüne kadar çok iyi bir seviyeye geldik. Mert Nobre ve Burak antrenmanlara başladı. Gökhan Zan da 3 gün sonra idmanlara katılacak" diye konuştu.

BU AY ÇOK ÇETİN GEÇECEK
Bu ayın kendileri için çok zorlu geçeceğini belirten Sağlam, "Bu süreçte 9 karşılaşma oynayacağız. Elimizdeki kadronun Beşiktaş'ın bütün hedeflerinde istediği sonuçlara katkı sağlayacak düzeyde olduğuna inanıyorum.

Beklediğimiz ofansif zenginliği oluşturamazsak ön tarafa bir oyuncu alabiliriz" dedi. Beşiktaş'ın hocası, Sheriff hakkında Rumen teknik adam Lucescu'dan bilgi aldıkları yolundaki haberleri de doğruladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor