Trabzon Benfica'ya bileniyor!

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Benfica ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanı, teknik direktör Şenol Güneş'in Benfica'nın Toulou

Trabzon Benfica'ya bileniyor!
UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 27 Temmuz Çarşamba günü deplasmanda Benfica ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanı, teknik direktör Şenol Güneş'in Benfica'nın Toulouse ile yaptığı hazırlık maçını izlemek üzere önceki gün Portekiz'e gitmesinden dolayı yardımcı antrenör Ünal Karaman, yönetti.

Antrenmana, izinli olan Glowacki ile sakatlığı bulunan Murat Tosun katılmadı.

İki grup halinde çalışan bordo-mavililer, kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaptı. Çalışmanın diğer bölümüne salonda devam eden futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Trabzonspor, Benfica ile yapacağı maçın hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanı ile sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor