Trabzon Belediyesi'nden yardım

Belediye tarafından 41 kulübe yapılan yardım paketi içerisinde her bir kulüp için 18 adet yağmurluk, 12 çift krampon, 3 adet top, 17'şer adet forma-şort, 16 adet tozluk ve 20 adet idman atleti bulunuyor. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda düzenlenen tö

Trabzon Belediyesi'nden yardım

Belediye tarafından 41 kulübe yapılan yardım paketi içerisinde her bir kulüp için 18 adet yağmurluk, 12 çift krampon, 3 adet top, 17'şer adet forma-şort, 16 adet tozluk ve 20 adet idman atleti bulunuyor.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda düzenlenen törende konuşan belediye başkanı Volkan Canalioğlu, ''Ben sporun içerisinden gelen, amatör ve profesyonel futbol oynamış, kulüp idareciliği yapmış bir arkadaşınızım. Dolayısıyla sizlerin sıkıntılarını ve ne gibi fedakârlıklarda bulunduğunuzu çok iyi biliyorum'' dedi.

Belediye olarak göreve geldikleri günden itibaren amatör spor için çok önemli hizmetlerde bulunduklarını ifade eden Canalioğlu, şöyle konuştu:
''11 ayrı yerde semt sahaları, Esentepe, Boztepe, Çamoba ile sahilde iki adet futbol sahalarını yaparak hizmete açtık. Ayrıca, Karayolları altındaki futbol sahasının imar durumunu düzenledik.

Yine bazı kulüplerimizin fiziki şartlarını, kulüp binalarındaki eksikliklerini giderdik. Önümüzdeki dönemde bir spor salonu ile Soğuksu mahallesinde 17 dönüm arazi üzerinde spor sahası yapacağız. Bütün bunların yanısıra da her yıl sezon başında kulüplerimize malzeme yardımında bulunuyoruz. Bugünde burada 41 kulübe malzeme yardımı yapıyoruz. Belediye olarak sizlerin emrindeyiz.''

ASKF Başkanı Cahit Erdem de amatör spora katkılarından dolayı Belediye Başkanı Canalioğlu'na teşekkür ederek bir şilt verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor