Trabzon Basketbol'da da iddialı

15 Ekim Cumartesi günü başlayacak olan 2011-2012 Beko Basketbol Ligi sezonu öncesi yönetim kurulu basını bilgilendirdi.HAYRİ GÜR SALONU MUHTEŞEM Asbaşkan Levent Erkuloğlu, basketbol takımının transferleri ve satışa sunulan kombineleriyle ilgili önemli açı

Trabzon Basketbol'da da iddialı

15 Ekim Cumartesi günü başlayacak olan 2011-2012 Beko Basketbol Ligi sezonu öncesi yönetim kurulu basını bilgilendirdi.

HAYRİ GÜR SALONU MUHTEŞEM
Asbaşkan Levent Erkuloğlu, basketbol takımının transferleri ve satışa sunulan kombineleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erkuloğlu, geçtiğimiz sezon 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda maçlarını oynadıklarını belirterek, "Bu sezon Türkiye'nin en muhteşem salonlarından biri olan Hayri Gür salonunda maçlarımızı oynayacağız.

Bu salonun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederiz. Salon 7 bin 500 kişilik. Biz en azından 3 bin 250 kişilik olan alt bölümünü doldurmak istiyoruz.

BASKETBOL DA TRABZON'DA SEVİLİYOR
Basketbol Trabzon'da sevilen bir spor. Basketbol takımımız bu yılın Temmuz ayında kapatılma kararı alınmıştı ancak Ağustos ayında tekrar açıldı. Biz transfere başladığımızda diğer kulüpler transferlerini tamamlamış durumda alacakları oyuncuları almıştı. Buna rağmen biz 9'u yerli 4'ü yabancı 13 oyuncu aldık. Güçlü bir kadro oluşturduk" dedi.

'PAHALI TRANSFERLER YAPMADIK'
Erkuloğlu sözlerine şöyle devam etti: "Ancak yeni yapılanma sürecinde hedefimiz ilk 8'den sonra yer alabilmek, Trabzon'da sorun fazla maç oynamaması ancak alt yapı sağlam geliyor. Trabzonspor'un genç takımı muhteşem. İdmangücü'nün yıldız takımında çok kaliteli oyuncular var. İdmanocağı Basketbol takımı bu sezon deplasmanlı basketbol liginde mücadele edecek.

İki-üç yıl içerisinde buralardan kaliteli oyuncuların geleceğine inanıyoruz. Trabzon'daki 5 kulübün basketbol sporu okullarına 2 bine yakın öğrenci katılıyor. Ancak az maç oynadıkları için beklenen gelişmeyi sağlayamıyorlar bu yüzden Trabzon'da bu gelişime çözüm arıyoruz. Bizim yöremizin insanı basketbol konusunda da başarılı ama az maç oynadığı için gelişimini tam olarak sağlayamıyor"

Bu sezon maddi zorluklar yaşadıklarının da altını çizen Erkuloğlu, "Bu sezon yaptığımız transferler Türkiye şartlarına oranla çok ekonomik. Astronomik rakamlarla transferler yapmadık" ifadelerini kullandı.

KOMBİNE SATIŞLARI SÜRÜYOR
Erkuloğlu, kombine bilet satışlarının da sürdüğünü belirterek, " 'Fırtına Hayri Gür'de esecek' sloganıyla kombine satışlarımızı başlattık. Basketbol severlerin kombine biletlerine ilgi göstereceğini umuyoruz. Bu fiyatları ekonomik tuttuk" dedi.

KOMBİNE BİLET FİYATLARI
Mavi Tribün Kombine: 100 TL

Fırtına Tribün Kombine: 200 TL

Fırtına Doğu Tribünü Kombine: 100 TL

Fırtına Batı Tribünü Kombine: 100 TL

Pota Arkası Doğu Tribün Kombine: 50 TL

Pota Arkası Batı Tribün Kombine: 50 TL

KURUMSAL SPONSORLUK PAKETİ
1 Adet 70 x 200 reklam alanı: 2 bin 500 TL.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor