Trabzon Artvinliler Derneği 7 Mart Artvinspor'u yalnız bırakmıyor

Trabzon Artvinliler Derneği, Bordo Mavi 61 spor kadın voleybol takımı ile karşılaşan 7 Mart Artvinspor'u yalnız bırakmadı.

Trabzon Artvinliler Derneği 7 Mart Artvinspor'u yalnız bırakmıyor

Önceki hafta Trabzon'da 7 Mart Artvinspor kadın Hentbol takımının Trabzon'da Ortahisar Belediyesi ile oynanan maçta tribünlerde hemşehrilerini yalnız bırakmayıp destek veren Trabzon Artvinliler Derneği Başkan ve yönetimi geçen hafta pazar günü Trabzon Yomra'da oynanan kadınlar voleybol maçında da Artvin'den gelen takımlarını yalnız bırakmayarak dayanışma örneği sergilediler.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.Lig Kadınlar 14. grubunda oynanan karşılaşma da 9 maçtır kaybetmeyen Bordo Mavi 61 spor kadın voleybol takımı Artvinspor kadın voleybol takımını 3-0 mağlup etti.

Trabzon Yomra Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Bordo Mavi 61 Kulüp Başkanı Selahattin Baba ve yönetim kurulu üyeleri Artvinspor Kadın Voleybol Takımı başkanı İrfan Yıldırım yönetim kurulunun üyeleri Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve yönetim kurulu üyeleri ile taraftarlar takip etti. Karşılaşma dostluk havasında geçerken maç öncesi her iki takım oyuncuları Türk bayrağı açarak terörü kınadı şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

trabzon-artvinliler-dernegi-7-mart-artvinsporu-yalniz-birakmiyor-005.webp

trabzon-artvinliler-dernegi-7-mart-artvinsporu-yalniz-birakmiyor-006.webp

trabzon-artvinliler-dernegi-7-mart-artvinsporu-yalniz-birakmiyor-007.webp

trabzon-artvinliler-dernegi-7-mart-artvinsporu-yalniz-birakmiyor-008.webp

trabzon-artvinliler-dernegi-7-mart-artvinsporu-yalniz-birakmiyor-009.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler