Trabzon Arkadan Hançerlendi

Merkez Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Trabzonspor'un başarısı için tüm kentin tek vücut olması gerektiğini belirterek, “Aksi halde takımın başarılı olması hayalden öteye geçemez” dedi.DUA EDENLER VAR!Mevcut yönetimin başarısız olması için dua edenlerin var ol

Trabzon Arkadan Hançerlendi

Merkez Valisi Hüseyin Yavuzdemir, Trabzonspor'un başarısı için tüm kentin tek vücut olması gerektiğini belirterek, “Aksi halde takımın başarılı olması hayalden öteye geçemez” dedi.

DUA EDENLER VAR!
Mevcut yönetimin başarısız olması için dua edenlerin var olduğunu öne süren Yavuzdemir, “Bu insanlar yapamazsa kongrede yenisi gelir kazanır. Ama kongreye kadar herkesin bu takıma destek vermesi gerekir. Yönetime ve teknik heyete sahip çıkılsın. Elbette yönetimin ve teknik heyetin de hesap vereceği bir zemin olacaktır” diye konuştu.

OLAY PROVOKASYON
Sivas maçında provokatörün sahaya girerek Trabzonspor'u hançerlediğini kaydeden Yavuzdemir, “Her maçta bu tür olaylar olursa Trabzonspor nereye kadar başarılı olabilir?
Daha sezon yeni başlamış ve takım galip iken belki bir dakika içinde maç bitecek, bir provokatör sahaya giriyor ve Trabzonspor'u arkasından hançerliyor” dedi.

HOLİGANA CEZA!
Öncelikle sahaya giren holiganın cezalandırılması gerektiğini ifade eden Merkez Valisi Hüseyin Yavuzdemir, “Önce bu holiganların iyi bir cezalandırılması gerekir. Sonrasında da iç çekişmeleri bir kenara koymak gerekir. Bu tür tartışmaların yeri kongrelerdir. Bunun dışında herkesin seçilmiş yönetime destek vermesi şarttır” şeklinde konuştu.

SİYASİLER ELİNİ ÇEKSİN
Hangi siyasetçilerin, ne ölçüde Trabzonspor kongresiyle ilgilendiğini herkesin iyi bildiğini kaydeden Yavuzdemir, “Spor ayrı, siyaset ayrı. Bu nedenle de spora siyaset karışmamalı. Efsane takımın geri dönmesi için Trabzon halkının tek vücut olmaktan başka şansı yok. Başarı birliktelikten geçer. Trabzon halkı da bunu başarmalı” dedi.

Sertaç HELLAÇ / Ekspres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler