Trabzon-Antalya'da F.Galeri

Trabzonspor Freebird havayollarına ati bir uçakla Antalyaya geldi.Bordo mavili kafilede Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Ak Parti Trabzon Milletcvekili Mustafa Cumur, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz Asbaşkan Hayrettin Hacısal

Trabzon-Antalya'da F.Galeri

Trabzonspor Freebird havayollarına ati bir uçakla Antalyaya geldi.

Bordo mavili kafilede Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Ak Parti Trabzon Milletcvekili Mustafa Cumur, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Yöneticiler , teknik heyet,Futbolcular ve eski yönetici bürokrat işadamından oluşan kalabalık bir taraftar gurubu yer aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

YÜKSEL KARŞILADI

177 kişilik dev Trabzonspor kafilesini Antalya havalimanına inişinde Eski Trabzon valisi Antalya valisi Alattin Yüksel karşıladı.

 Yüksel Bakan Özak ve kafileye Antalyaya hoş geldiniz derken basın mensuplarınıda VİP salonuna davet etti.  

Bu arada Antalya'ya Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'da geldi. Günay Bakan Özak ve Beraberindeki milletcvkili ve büroktaratlarla kısa süreli bir görüşme yaptı.

Orhan Çavuşoğlu / haber61-ANTALYA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor