Trabzon amatöründe olay çıktı

Trabzon 1. Amatör Kümede bu gün saat 10:00'da Özdilspor ile Akçaköyspor arasında oynanan maç; ilk yarısının son dakikalarında Özdilsporlu futbolcuların bir kısmının hakem Gündoğdu'ya fiili müdahalede bulunması nedeniyle iptal edildi. Karşılaşmanın ilk yar

Trabzon amatöründe olay çıktı
Trabzon 1. Amatör Kümede bu gün saat 10:00'da Özdilspor ile Akçaköyspor arasında oynanan maç; ilk yarısının son dakikalarında Özdilsporlu futbolcuların bir kısmının hakem Gündoğdu'ya fiili müdahalede bulunması nedeniyle iptal edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Akçaköyspor 1-0 önde getirirken 44. dakikada Yener'in attığı 2.gol sonrası saha karıştı. Özdilsporlu futbolcular Akçaköysporlu Yener'in attığı golün, ofsayt olduğu iddiasıyla ile orta hakem Necati Gündoğdu'ya itiraz etmeye başladılar.

Özdilspor takım kaptanı Neşat ve kaleci Cemil'in yanı sıra bazı futbolcular hakem Gündoğdu'nun üzerine yürüdü. Futbolcuların hakem Gündoğdu'ya fiili saldırıda bulunması üzerine hakem Gündoğdu ve yardımcıları soyunma odasının yolunu tuttu.

Hakeme yapılan fiili müdahale sonrası hakem Gündoğdu'nun elindeki kartlar yere düşerken soyunma odasına giden hakem Gündoğdu maçı tatil ettiğini ve oynatmayacağını bildirdi.

Bu maçla ilgili kararı Futbol il tertip komitesi yapacağı toplantıdan sonra verecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor