Trabzon Albayrak'ı borsaya bildirdi

Bordo mavili kulüp daha önceden anlaşmaya vardığı Bursasporlu Eren Albayrak ile transfer görüşmelerine başlandığını resmen açıkladı.Trabzonspor kulübü geçtiğimiz sezon devre arasından sonra anlaşmaya vardığı Eren Albayrak'la görüşmelere başladığını resmen

Trabzon Albayrak'ı borsaya bildirdi

Bordo mavili kulüp daha önceden anlaşmaya vardığı Bursasporlu Eren Albayrak ile transfer görüşmelerine başlandığını resmen açıkladı.

Trabzonspor kulübü geçtiğimiz sezon devre arasından sonra anlaşmaya vardığı Eren Albayrak'la görüşmelere başladığını resmen borsaya bildirdi.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada "Eren Albayrak'ın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

2011 yılında Bursaspor ile sözleşmesi biten ancak yeşil beyazlı kulüple nikah tazelemeyen genç futbolcunun önümüzdeki günlerde kendisini Trabzonsporlu yapacak imzayı atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor