Trabzon Alanzinho'yu aldı!

Trabzonspor'un son zamanlarda gündemden düşmeyen Alanzinho transferi gerçekleştirildi. Başkan Sadri Şener Almanya'ya giderek Norveç temsilcisi Stabaek ve Alanzinho'nun menajeri ile görüştü. Görüşmelerin ardından menajerler aracılığı ile 3,5+1 yıllık anlaş

Trabzon Alanzinho'yu aldı!

Trabzonspor'un son zamanlarda gündemden düşmeyen Alanzinho transferi gerçekleştirildi.

Başkan Sadri Şener Almanya'ya giderek Norveç temsilcisi Stabaek ve Alanzinho'nun menajeri ile görüştü. Görüşmelerin ardından menajerler aracılığı ile 3,5+1 yıllık anlaşma imzalandı. Alanzinho'nun yarın Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Alanzinho transferini stabaek kulübü resmi sitesi açıkladı

Alanzinho'nun satışını Pazar akşamı reddeden stebeak sonunda evet dedi.

Anlaşmanın sağlandığı ve Alanzinho' nun Salı sabahı sağlık kontrolunden sonra imza atacagı acıklandı.

Stabaek kulübünden Tom Schelvan ve Einar Schultz sitede yaptığı açıklamada “daha önce ödeme şartları konusunda anlaşamadıklarını ve sorunun ilk ödemeden kaynaklandığını ancak bu gece yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardıklarını” açıkladı.

Schelvan toplam 4 milyon euro'ya anlaştıklarını söyleyerek “kulübün en iyi oyuncularından birini satmak talihsizlik bu nedenle çok üzgünüz ancak Stabak ve Alanzinho açısından ekonomik olarak doğru bir transfer oldu.” dedi

Açıklamanın sonunda Stabaek külübü kulübe verdiği seçkin katkı için Alan'a teşekkür ederiz, ve ona kariyerinde başarılar dileriz denildi .
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor