Trabzon 1-0'ın Tescilini Bekliyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, Sivasspor maçına yönelik tek kabul edilecek sonucun 1-0'lık sonucun tescili olduğunu söyledi.Dülger, gelinen noktada en doğru kararın maçın 1 - 0 tescil edilmesi olduğunu vurgulayarak, "Futbol müsabaka talim

Trabzon 1-0'ın Tescilini Bekliyor

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekai Fırat Dülger, Sivasspor maçına yönelik tek kabul edilecek sonucun 1-0'lık sonucun tescili olduğunu söyledi.

Dülger, gelinen noktada en doğru kararın maçın 1 - 0 tescil edilmesi olduğunu vurgulayarak, "Futbol müsabaka talimatının 29. maddesinin B fıkrasının son paragrafı oldukça net ifadeler içeriyor. Bugün kamuoyundaki genel kanı ve federasyon yöneticilerinin açık beyanları hakem Bülent Demirlek' in hatalı olduğu görüşünde birleşiyor. Bu nedenle aynı madde Futbol Federasyonu yönetim kuruluna doğru bulmadığı bu kararları düzenleme yetkisini veriyor" diye konuştu.

Dülger, "Yönetim kurulu ve camia olarak beklentimiz, adalete uygun bir şekilde müsabakanın 1 - 0 tescil edilmesidir. Biz sahada oynanan müsabakayı kazandık ve seyircimizin yaptığı hatanın karşılığında da 5 maçlık ağır bir ceza aldık. Bu konuda oyuncularımızın sahadaki emeklerinin ve alın terlerinin karşılığı mutlaka verilmelidir" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor