Toure bitti gibi!

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Trabzonspor'un Kolo Toure transferinde sona gelme noktasına geldiği öğrenildi.Yeni sezon öncesi hedefini, 'şampiyonluk' olarak belirleyip bunun için transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Trabzonspor, L

Toure bitti gibi!

Transfer sezonunun en hareketli takımı olan Trabzonspor'un Kolo Toure transferinde sona gelme noktasına geldiği öğrenildi.

Yeni sezon öncesi hedefini, 'şampiyonluk' olarak belirleyip bunun için transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Trabzonspor, Liverpool’dan Kolo Toure transferinde küçük pürüzler dışında sona geldiği belirtildi.

Bilindiği gibi Ada ekibi yaptığı stoper takviyelerinin ardından Toure'nin forma giyme şansı oldukça azalmıştı. Bu sebepten dolayı Toure'nin de gelmeye oldukça sıcak baktığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor