Toulouse Umut için Geliyor

Fransa’nın Toulouse takımı’nın yöneticileri Umut Bulut transferi için yarın (04. Haziran)Trabzon’a geliyor.Geçen sezon başında da Umut Bulut’a talip olan ancak Şenol Güneş’in izin vermemesi nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen Toulouse yöneticileri bu k

Toulouse Umut için Geliyor

Fransa’nın Toulouse takımı’nın yöneticileri Umut Bulut transferi için yarın (04. Haziran)Trabzon’a geliyor.

Geçen sezon başında da Umut Bulut’a talip olan ancak Şenol Güneş’in izin vermemesi nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen Toulouse yöneticileri bu kez Umut için Trabzon’a geliyor.

Bilindiği gibi Umut Bulut da Toulouse’ye transfer olmak istediğini belirtmiş,Başkan Sadri Şener’in de “Umut Bulut’a izin verdim” açıklamasından sonra bu transferde pazarlıklar başlamıştı.

Toulouse yöneticileri bu transferi sonlandırmak için yarın Trabzon’a geliyor.

Trabzonspor yönetimi ise bu transferin durumuna göre daha önce prensip anlaşmasına vardığı Belçika’nın Westerlo takımında forma giyen ve sözleşmesi sona eren Brezilyalı Paulo Henrique’ye imza attıracak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler