Torric Jebrin TFF'ye rest çekti

Trabzonspor'un kadrosunda bulunan Ganalı 21 yaşındaki genç oyuncu Torric Jebrin, ülkesinde yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Trabzonspor'un Bucaspor'dan kadrosuna kattığı Jebrin, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kendisine, Türkiye Milli Takımında oynaması

Torric Jebrin TFF'ye rest çekti

Trabzonspor'un kadrosunda bulunan Ganalı 21 yaşındaki genç oyuncu Torric Jebrin, ülkesinde yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

 

Trabzonspor'un Bucaspor'dan kadrosuna kattığı Jebrin, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kendisine, Türkiye Milli Takımında oynaması için bir çok kez teklif geldiğini ancak bunların hepsini reddetiğini açıkladı.

 

Doğduğu yer olan Akra'da yayın yapan Peace FM adlı radyoya konuşan Jebrin; "Türkler onlar için oynamamı istedi. Bunu defalarca teklif ettiler. Ancak ben de onlara Ganalı olduğunu ve kendimi Ganalı hissettiğimi söyledim. Bu yüzden onlar için oynayamayacağımı belirttim." sözlerini kullandı.

 

Jebrin, sürekli çalışıp kendini geliştirip ülkesinin milli takımına çağrılmayı umduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler