Torres’in yeni takımı belli oldu!

Chelsea’nin İspanyol futbolcusu Fernando Torres, İtalyan devi Milan ile anlaştı.İngiliz ekibinden Milan’a transfer olan Fernando Torres’in, 2 yıllığına kiralık olarak Milano ekibiyle anlaştığı belirtildi.Chelsea’de üç sezon forma giyen yıldız futbolcu, bu

Torres’in yeni takımı belli oldu!

Chelsea’nin İspanyol futbolcusu Fernando Torres, İtalyan devi Milan ile anlaştı.

İngiliz ekibinden Milan’a transfer olan Fernando Torres’in, 2 yıllığına kiralık olarak Milano ekibiyle anlaştığı belirtildi.

Chelsea’de üç sezon forma giyen yıldız futbolcu, burada toplam 20 gole imza atmıştı. İspanyol golcünün istikrarsız oyunuyla Londra ekibinde şans bulamaması transferinde önemli rol oynadı. Chelsea’ye transfer olan golcü Diego Costa ve Didier Drogba’nın yeni sezonda Londra ekibinin gol yükünü çekecek olmaları, Torres’in formsuzluğu sebebiyle forma şansını zora sokmuştu. Geçen hafta içerisinde İtalyan golcü Mario Balotelli’nin Liverpool’a transferi üzerine Milan’ın Chelsea’den Torres’i takıma katarak gol yollarındaki sıkıntısını çözmek için bu transferi gerçekleştirdiği dile getirildi.

Atletico Madrid altyapısından yetişen, ‘El Nino’ 2007’de Liverpool’a yüksek bir bedelle transfer olmuştu. Burada 102 maçta 65 gole imza atan Fernando Torres, daha sonra Chelsea’ye transfer oldu ve Londra ekibiyle bir de UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler