Torpil istediğimi ispat etsinler...

Kulübe torpille torununu sokmakla suçlanan Trabzonspor Disiplin Kurulu Başkanı Dr. Rüştü Araz, çok sert çıktı.Disiplin Kurulu’nda kınama cezası alan Hasan Al’ın, ‘Disiplin Kurulu Başkanı torununu torpille işe soktu. Bu nedenle yönetimin istediğini yapıyor

Torpil istediğimi ispat etsinler...

Kulübe torpille torununu sokmakla suçlanan Trabzonspor Disiplin Kurulu Başkanı Dr. Rüştü Araz, çok sert çıktı.

Disiplin Kurulu’nda kınama cezası alan Hasan Al’ın, ‘Disiplin Kurulu Başkanı torununu torpille işe soktu. Bu nedenle yönetimin istediğini yapıyor. İmzaların geri çekilmesi için Trabzonspor Başkanının baskılarına boyun eğiyorlar” demişti.

Bu iddialara cevap veren Dr. Rüştü Araz, "Bunu ispatlasın intihar ederim. Benim torunum işe girsin diye ne başkanı ne yönetimi aradım. Asla da aramam. Böyle bir şey olamaz. Bunu diyen ispatlayacak. Benim torunum Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkilerden mezun… İngilizceden. Federasyonda da görev aldı. 3 yıl hemde… Kendisiyle ilgili tek bir lafım olmadı. Namusum şerefim üzerine yemin ediyorum. Böyle bir şey olamaz. Bu onursuzluğu ben yapmam! Bunu herkes bilir” dedi.

Ali Sürmen ile ilgili Hasan Al’ın iddialarına da cevap veren Araz, “Ben Ali Sürmen’e cezalar hakkında bir şey sormadım. Ben Ali Sürmen’e daha evvelden toplantı olmadan hukukçuların fikrini almak için 30. maddeyi yorumlamasını istedim.. İmza toplama şekli tüzüğe aykırıdır. Benim kurulumda 3 tane hukukçu var. İnce eledik sık dokuduk. Herkesi dinledik. Sahtekarlıktan falan değil tüzüğe aykırı toplama olayından ceza verdik. İttifakla karar verdik. Onların fikrini alarak aynı cezayı verdik.. kişisel şeyleri buraya sokmak insana yakışmaz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler