Toroğlu’nun açıklaması ihbardır

Dün oynanan Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasının yan hakemi Hakan Yemişken'in, karşılaşmanın 91'nci dakikasında gözünün önünde olan ofsaytı görmemesinin mümkün olmadığını söyleyen Erman Toroğlu çarpıcı iddialarda bulundu.

Toroğlu’nun açıklaması ihbardır

Karşılaşmanın önceki bölümlerinde daha zor ofsayt pozisyonunu tespit eden Yemişken'in, çok net yakalaması gereken pozisyonda ofsayt kararı vermemesinin kasıtlı olduğunu iddia eden Toroğlu “Bu gol lideri değiştirdi, belki de lig'in kaderini değiştirecek” dedi.

Toroğlu Hakan Yemişken'le ilgili olarak farklı iddialarda da bulunurken “Bu seneki Kocaelispor-F.Bahçe maçında Semih'in golünü veren yardımcı hakem, bir baksınlar hangi sezonda 11 puan geriden gelen takımın kaç maçını, 11 puan önde olan takımın kaç maçını yönetmiş? Aradaki puan farkları nasıl kapanmış? Bu ne tesadüf bir görsünler!.. Bana da sakın hikaye anlatmasınlar!.. Evin tamamını temizlesinler!.. Bu MHK, Federasyon'un da başını yer” iddialarında da bulundu.

İşte dün akşam  Lig Tv'da yayınlanan “Maraton” programında Bursaspor-Trabzonspor karşılaşması ve Yan Hakem Hakan Yemişken ile ilgili konuşmalar.

SERCAN'IN GOLÜ 650 METRE OFSAYT!..

ŞANSAL BÜYÜKA: Bursaspor'un 2. golünü görelim hocam!.. Yardımcı hakem Hakan Yemişken ofsayt bayrağını kaldırmıyor…

ERMAN TOROĞLU: Yardımcı hakemin yeri nerede?

ŞANSAL BÜYÜKA: Tam hizada… Bizim çizdiğimiz çizgide…

ERMAN TOROĞLU: 650 metre falan ofsayt!..

ŞANSAL BÜYÜKA: 1,08 metre ofsaytmış hocam!..

ERMAN TOROĞLU: Yardımcı hakemin gözleri bozuk mu?

ŞANSAL BÜYÜKA: Sanmam hocam!.. Lider değiştirdi bu gol!..


11 PUANLIK FARK NASIL KAPANDI?

ERMAN TOROĞLU: Belki de ligi değiştirecek!.. Yardımcı hakemin önündeki ofsaytları kaçırma şansı yüzde 50'den fazladır!.. Bunu yakalayan bir hakemin uzaktaki ofsaytı kaçırması benim midemi bulandırdı!..Bu seneki Kocaelispor-F.Bahçe maçında Semih'in golünü veren yardımcı hakem, bir baksınlar hangi sezonda 11 puan geriden gelen takımın kaç maçını, 11 puan önde olan takımın kaç maçını yönetmiş? Aradaki puan farkları nasıl kapanmış? Bu ne tesadüf bir görsünler!.. Bana da sakın hikaye anlatmasınlar!.. Evin tamamını temizlesinler!.. Bu MHK, Federasyon'un da başını yer…

ŞANSAL BÜYÜKA: Umut'un pozisyonu 74 cm ofsayt!..

ERMAN TOROĞLU: Net ofsayt ama öteki 650 metre ofsayt!

TRABZONSPOR YARDIMCI KARARIYLA YENİLDİ 

ŞANSAL BÜYÜKA: Sorulara geçelim hocam. Sizce hakeme mi yoksa Trabzonspor'a mı sitem edeyim diye soruyor bir izleyicimiz!..

ERMAN TOROĞLU: Trabzonspor yardımcı kararıyla yenildi. Yardımcıya sitem etsinler…

ŞANSAL BÜYÜKA: Tayfun kolye taktığı için sarı kart gördü. Şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncusu böyle ucuz kartları nasıl görür?

ERMAN TOROĞLU: Demek ki Trabzonspor'da Tayfun gibi oyuncular varsa bu takım şampiyonluğa hazır değil. Kolye kaç paraysa onun 100 misli cezayı basacaksın!


ALTINDAN NELER ÇIKACAK?

Öte yandan Fotomaç Gazetesi Yazarı Turgay Demir, bugün yayınlanan yazısında 2003/2004 sezonunda yaşanan bazı olaylara önümüzdeki salı günü yazacağı yazıda açıklık getireceğini açıkladı.

Özellikle Beşiktaşlıları yakından ilgilendiren konuda Turgay Demir'in yazısında verdiği ipucu şöyle:

"Maç yorumundan önce bir anonsum var. Beşiktaşlılar dikkat! Salı günü Fotomaç'ta, sizlere Beşiktaş'ın 11 puan öndeyken şampiyonluğu kaybettiği 2003-2004 sezonuyla ilgili çok önemli bilgiler vereceğim. Ortaya koyacağım manzaranın hepinizi hayrete düşüreceğinden emin olabilirsiniz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor