Toroğlu: Trabzonspor yüzde yüz haklı!

Erman Toroğlu Trabzonspor'un davasında yüzde yüz haklı olduğunu söyledi. İşte Toroğlu'nun o açıklamaları:TRABZON DAVASINDA %100 HAKLITrabzonspor'un şikayeti sonucunda UEFA'nın TFF'den savunma istemesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu tip konular insanı şö

Toroğlu: Trabzonspor yüzde yüz haklı!

Erman Toroğlu Trabzonspor'un davasında yüzde yüz haklı olduğunu söyledi. 

İşte Toroğlu'nun o açıklamaları:

TRABZON DAVASINDA %100 HAKLI

Trabzonspor'un şikayeti sonucunda UEFA'nın TFF'den savunma istemesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu tip konular insanı şöyle üzüyor. Biz bu işleri kendimiz halletsek, kendimiz sonucunu bağlasak hiçbir şey olmayacak.

Ama maalesef bizim yapamadığımızı başkaları bize sopayla yaptırıyor. O zaman da kızmayacaksınız. Trabzonspor davasında yüzde yüz haklı.

TÜRKİYE'DE HERKES YUMUŞAK

Kardeşim, eğer bu işte şike varsa, (ki var olduğu Türk mahkemeleri tarafından belirlendi ve ceza kesildi) sen sportif ceza vermeyerek Türk mahkemelerini bir yerde reddediyorsun.

Bazıları Trabzonspor başkanının çok katı ve sert olduğunu söylüyor.

Doğru, haklılar. Biz Türkiye'de yumuşaklara çok alışmışız.

Herkes yumoş yumoş. Onun için de Trabzonspor başkanı insanlara sert geliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor