Toroğlu şikeyi değerlendirdi

Aziz Yıldırım ile uzun süredir arası açık olan Erman Toroğlu, Kanal D ekranında şike iddialarını yorumladı, Türkiye'den kendisinin de bildiği şike hikayeleri anlattı. Federasyonun, eldeki deliller ışığında radikal kararlar almasını beklediğini ifade eden

Toroğlu şikeyi değerlendirdi

Aziz Yıldırım ile uzun süredir arası açık olan Erman Toroğlu, Kanal D ekranında şike iddialarını yorumladı, Türkiye'den kendisinin de bildiği şike hikayeleri anlattı. Federasyonun, eldeki deliller ışığında radikal kararlar almasını beklediğini ifade eden Toroğlu, gerekenin mutlaka yapılması gerektiğini söyledi.

Aziz Yıldırım'ın programına kesik attığı Erman Toroğlu, şike iddialarını ve yürütülen soruşturmayı değerlendirdi. Türkiye'de bugüne kadar hükümetleri bu konuda sağını yattığını ilk kez savcıların ve bir başbakanın bu konuda dirayet gösterdiğini söyleyen Toroğlu, bunun böyle olması gerekiyordu oldu diye konuştu.

Hakemler konusundaki iddialara inanmak istemediğini söyleyen Toroğlu, "bakalım bu şikenin altından neler çıkacak. Türkiye'de hakemler bir hayli temizlendi ancak belki bir iki tane çıkabilir, eğer çıkarsa üzülürüm" dedi. 

HOCA FETVASINI YORUMLADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcusu İbrahim Akın'ın şike teklifi karşısında tanıdığı bir hocayı arayarak 'caiz midir?' diye dorduğu ve aldığı olumlu cevap üzerine teklifi kabül ettiği iddia edilmişti. Gazetelerde geniş yer bulan haberi yorumlayan Erman Toroğlu gülmekten kendini alamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor