Torku Konyaspor Başakşehir maçında beraberlik

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Torku Konyaspor evinde Medipol Başakşeir'le 1-1 berabere kaldı.    Mücadeleye etkili başlayan Konyaspor 4. dakikada Ömer Ali Şahiner'le gole yaklaştı. Ömer Ali'nin penaltı noktasının sol tarafından yaptığı kafa vuruşu

Torku Konyaspor Başakşehir maçında beraberlik
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Torku Konyaspor evinde Medipol Başakşeir'le 1-1 berabere kaldı. 
 
Mücadeleye etkili başlayan Konyaspor 4. dakikada Ömer Ali Şahiner'le gole yaklaştı. Ömer Ali'nin penaltı noktasının sol tarafından yaptığı kafa vuruşunda Volkan Babacan kalesini gole kapadı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra Volkan Fındıklı ceza sahasının içinden yaptığı vuruşla ev sahibi ekibi karşılaşmada 1-0 öne geçirdi.
 
Başakşehir karşılaşmanın 12. dakikasında Yalçın Ayhan'la gole yaklaşırken ceza sahasının içinde uygun pozisyonda topla buluşan defans oyuncusu  topu dışarı attı.
 
Karşılaşmanın ilk dakikalrında girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan Emre Belözoğlu 22. dakikada adalesinde yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemedi ve yerini Rajko Rotman'a bıraktı.
 
İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.
 
İkinci 45 dakikalık dilimde Başakşehir Mossoro ve Mehmet Batdal'la Konyaspor kalesinde etkili olsada Volkan Babacan gole izin vermedi. 68. dakikada Sokol Cikalleshi ile gole bir kez daha yaklaşan konuk ekip istediğini yine alamadı. 
 
89. dakikada Cikalleshi Başakşehir'e beraberliği getiren golü kaydetti ve maçın skorunuda tayin etmiş oldu.  
 
Bu sonuçla puanını 47'e yükselten ev sahibi ekip, kulüp tarihinde Süper Lig'de bir sezonda kazanılan en yüksek puanı kazanarak rekor kırmış oldu ve  3. sıradaki yerini korurken Başakşehir ise 41 puanla 4. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor