''Topuz hayati tehlike atlattı!''

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Paris Saint Germain ile yapılan UEFA Kupası 1.Tur rövanş maçı öncesi kadrodan çıkarılan Mehmet Topuz'un durumu hakkında bilgi verdi. Kaptanlarının hayati tehlike atlattığını belirten Hurma, F.Bahçe karşısına oldu

''Topuz hayati tehlike atlattı!''

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Paris Saint Germain ile yapılan UEFA Kupası 1.Tur rövanş maçı öncesi kadrodan çıkarılan Mehmet Topuz'un durumu hakkında bilgi verdi. Kaptanlarının hayati tehlike atlattığını belirten Hurma, F.Bahçe karşısına oldukça eksik bir kadroyla çıkacaklarını söyledi.

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa katılan Süleyman Hurma'nın Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamaları şöyle:
"Fransa'dan dün gece geldik ve İstanbul'dayız. Doktorların söylediğine göre alerjik bir reaksiyon baş göstermiş Mehmet Topuz'da. Hayati tehlike atlattı Mehmet Topuz. Yüzü, gözü, çenesi ve tüm vücudunda şişkinlikler meydana geldi. Aksilikler ve aksaklıklar yakamızı bırakmadı. UEFA kupası'nı bıraktık ama bu aksaklıklara rağmen ligde çok fazla yara almadık. İlk 11'de oynamasını ön gördüğümüz 7-8 futbolcumuz çeşitli nedenlerle forma giyemiyorlar. Umarım bu arkadaşlar milli maçlar arasına kadar bizimle birlikte olacaklar. Fenerbahçe maçı öncesi Topuz'un oynaması yüzde 90 olası değil. Diğer sakat futbolcularımızın da oynaması çok zor. Koray, Aydın, Olembe, Puroviç kesinlikle oynayamayacak. Cangele belki 5-10 dakika oynayabilir. Ragıp geri döndü ama ne kadar faydalı olur bilemiyoruz. Biz baskı altında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz Kayserispor olarak ligin ve kupanın en renkli takımlarından biri olacağız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler