Tony Sylva'nın yüzü gülüyor

Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasında gösterilen Sylva, bordo-mavili forma altında yeni bir sayfa açarken bu sezon ligde oynadığı 6 maçta kalesinde 2 gol gördü. Sezon başında Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen Fransa'nın Lille OSC takı

Tony Sylva'nın yüzü gülüyor

Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasında gösterilen Sylva, bordo-mavili forma altında yeni bir sayfa açarken bu sezon ligde oynadığı 6 maçta kalesinde 2 gol gördü.

Sezon başında Trabzonspor ile 3 yıllık sözleşme imzalamasına rağmen Fransa'nın Lille OSC takımının Tony Sylva'nın bonservis konusunda sorun çıkarması nedeniyle Senagalli file bekçisi, takımının ilk hafta oynadığı maçlarında forma giyemedi. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerin de sonuç vermemesi üzerine FIFA, Trabzonspor'a geçici lisans verdi.

Trabzonspor forması altında ilk resmi maçına Gaziantepspor ile oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan müsabakada çıkan Senegalli kaleci, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda taraftarı önünde çıktığı ilk maçta kalesinde 1 gol gördü. Tolga Zengin'den kaleyi devraldıkdan sonra çıktığı 6 lig maçında kalesinde sadece 2 gol gören Sylva, toplam 540 dakika sahada kaldı. Trabzonspor'daki performansı ile göz dolduran tecrübeli kaleci bordo-mavili forma altında yeni bir sayfa açarken, savunma oyuncularıyla da iyi bir

uyum yakalayarak kalesinde güven verdi.

Tony Sylva oynadığı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepespor, Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında kalesini gole kaparken, Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarında ise kalesinde 1'er gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor