Tomas Jun Sessizliğini Koruyor

Kadro dışı kaldığı dönemdeki programa gösterdiği uyum ve profesyonellikle teknik heyet ve yöneticilerin takdirini kazanan, ardından da forvet sıkıntısı paralelinde Bolu kampına davet edilen Tomas Jun, form durumuyla umut veriyor. Oldukça istekli bir görün

Tomas Jun Sessizliğini Koruyor

Kadro dışı kaldığı dönemdeki programa gösterdiği uyum ve profesyonellikle teknik heyet ve yöneticilerin takdirini kazanan, ardından da forvet sıkıntısı paralelinde Bolu kampına davet edilen Tomas Jun, form durumuyla umut veriyor. Oldukça istekli bir görüntü çizen Çek futbolcuya takım arkadaşları da elinden gelen yardımı yapıyor.

Teknik direktör Ziya Doğan, dün sabah antrenmanı sırasında Jun ile kısa bir süre görüşüp beklentilerini aktardı. Bu arada basına verilen röportaj izni doğrultusunda Jun ile bir araya gelmek isteyen gazeteciler olumsuz bir yanıtla karşılaştı. Yanlış anlaşılmaktan yana endişesi bulunan Tomas Jun, şimdilik röportaj vermeyi düşünmediğini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor