Tolunay'dan Trabzon açıklaması

Kayserispor'da iki sezondur görev yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor kanadından gizli bir teklif yapıldığı iddialarının asılsız olduğu bildirildi. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trazonspor'dan

Tolunay'dan Trabzon açıklaması

Kayserispor'da iki sezondur görev yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor kanadından gizli bir teklif yapıldığı iddialarının asılsız olduğu bildirildi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trazonspor'dan şu ana kadar teklif almadığını söyledi.

Kayseri'de mutlu olduğunu belirten Kafkas, Trabzonspor'a gideceği şeklinde bir düşüncesi olmadığını ifade etti.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, yıllarca Trabzonspor forması giydiğini ve Trabzon'un sevgisinin ayrı olduğunu belirterek, "Benim Trabzonspor'un başına gelmemi isteyenler vardır. Ancak şu anda böyle bir gelişme yok. Dolayısıyla bu konular hakkında fazla bir şey söylemek istemiyorum. Şuan Kayserispor'un başındayım ve Kayseri'de geleceğe yönelik önemli projelerimiz var" dedi.

Faruk Aydemir / Kayseri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler