Tolunay Zeki'yi dövdü iddiası doğru mu?

Bugün futbol gündemine oldukça ilginç bir iddia bomba gibi düştü. İddiaya göre Kayserispor'da Zeki Yavru, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile tartıştı. Marko Simic ile Mustafa Akbaş araya girince Kafkas antrenmanı terk ederek istifa etti.   Ancak Haber61'i

Tolunay Zeki'yi dövdü iddiası doğru mu?
Bugün futbol gündemine oldukça ilginç bir iddia bomba gibi düştü. İddiaya göre Kayserispor'da Zeki Yavru, Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile tartıştı. Marko Simic ile Mustafa Akbaş araya girince Kafkas antrenmanı terk ederek istifa etti.
 
Ancak Haber61'in edindiği bilgiye göre; Trabzonspor'un eski futbolcularından olan Oğulcan ve Zeki antrenman sırasında birbirlerine sert şekilde müdahale edince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Futbolcuların tartışmasını önlemek amacıyla araya giren Kafkas iki oyuncuyu da uyardı. Zeki ile Oğulcan yaşanan olay, tartışmanın ardından olay büyümeden tatlıya bağlandı. Teknik Direktör Kafkas'ın istifa kararının teknik heyetiyle birlikte 3 hafta önce aldığı bu kararın yönetimle paylaştığı ardından yönetimin bu karara sıcak bakmadığı belirtildi. Bu süreçte yönetimin özellikle futbolculara prim ödeme noktasında sıkıntı yaşayınca Kafkas ve teknik ekibiyle yolları ayırma kararı aldı.
 
Haber: Tuncay Lakot / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor