Tolunay, Yattara'dan çekiniyor

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçında en çok çekindiği futbolcular başında Yattara'nın geldiğini söyledi. Kafkas, Trabzonspor maçında çok özel önlem almayacaklarını belirterek, “Tabi ki dikkat edeceğimiz oyuncular var. Bunların

Tolunay, Yattara'dan çekiniyor
Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor maçında en çok çekindiği futbolcular başında Yattara'nın geldiğini söyledi.

Kafkas, Trabzonspor maçında çok özel önlem almayacaklarını belirterek, “Tabi ki dikkat edeceğimiz oyuncular var. Bunların başında Yattara geliyor” dedi.

Trabzonspor'da yıldız ve dikkat edilmesi gereken oyuncuların olduğunu da kaydeden Kafkas, “Gökhan Ünal, zaten geçen sene bizim oyuncumuzdu. Umut Bulut da dikkat edilmnesi, gereken oyunculardan birisi ama Biz en çok Yattara'dan çekiniyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler