Tolunay Kafkas taraftara kızgın

Kayserispor, hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Tolunay Kafkas, taraftarlarla ilgili olarak, "Her zaman aynı şeyi söylüyoruz. Gelip desteklemelerini istiyoruz ama olmuyor" dedi. Sarı-kırmızılı futbolcular, T

Tolunay Kafkas taraftara kızgın
Kayserispor, hafta sonu Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Tolunay Kafkas, taraftarlarla ilgili olarak, "Her zaman aynı şeyi söylüyoruz. Gelip desteklemelerini istiyoruz ama olmuyor" dedi.


Sarı-kırmızılı futbolcular, Turkcell Süper Lig'de hafta sonu lider Beşiktaş ile oynayacakları maçın hazırlıklarını, teknik direktör Tolunay Kafkas gözetiminde Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü.

Sakatlığı süren Koray, Aghahowa ve Cangele dışındaki tüm futbolcuların katıldığı antrenmana koşuyla başlayan futbolcular, çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Kafkas, lig liderine karşı çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, bu maçı mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

Hafif sakatlığı olan Aghahowa ile Cangele'nin oynayıp oynamayacaklarının maç saatinde belli olacağını ifade eden Kafkas, ''Kayserispor, tedbir alınması gereken bir takım. Beşiktaş'ın da etkili silahları var. İyi bir maç olacak'' dedi.

Kafkas, taraftarlarla ilgili olarak da ''Her zaman aynı şeyi söylüyoruz. Gelip desteklemelerini istiyoruz ama olmuyor. Yapacak bir şey yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor