Tolunay Kafkas ödülünü kaybetti

Fenerbahçe-Kayserispor maçında yaptığı açıklamalar nedeniyle Futbol Federasyonu Ceza Kurulu Tolunay Kafkas'a 3 maç ceza vermiş, tahkim onaylamıştı. 11 Altın Adam Organizasyon Komitesi 25 yıldır devam eden yarışmanın Ana statüsü gereğince bu kararın alındı

Tolunay Kafkas ödülünü kaybetti
Fenerbahçe-Kayserispor maçında yaptığı açıklamalar nedeniyle Futbol Federasyonu Ceza Kurulu Tolunay Kafkas'a 3 maç ceza vermiş, tahkim onaylamıştı. 11 Altın Adam Organizasyon Komitesi 25 yıldır devam eden yarışmanın Ana statüsü gereğince bu kararın alındığı açıkladı.


Türk Spor Ajansı'nın 11 Altın Adam Yarışması'nda mart ayında büyük jürinin oyları ile Ayın Altın Antrenörü (Şubat) seçilen Kayserispor'un antrenörü Tolunay Kafkas'a Futbol Federasyonu ceza kurulu tarafından maç sonrası beyanlarından dolayı 3 maç ceza verilmiş ve tahkim kuruluda kararı onaylamıştı.

Bugün, 11 Altın Adam Organizasyon Komitesi tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada; "Başarılı bir teknik adam olan Tolunay Kafkas, ceza aldığı için, 25 yıldır uygulanan ana statümüz gereği Ayın Antrenörü Ödülü'nü kaybetmiştir. Komitemiz Şubat ayının ödülü için başka bir aday önermeyecektir. Olaydan büyük üzüntü duyuyoruz" denildi.

11 Altın Adam yarışmasında bundan öncede Trabzonsporlu Fatih Tekke ile Galatasaraylı Arda Turan'ın ödüllerini de aynı gerekçe ile iptal edilmişti.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler