Tolunay istifa etti ama...

Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın istifa ettiği iddia ediliyor. Habere göre Kafkas'ın, Kayserispor yenilgisinin ardından görevi bıraktığı belirtildi. Ancak konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi.Geçen sezonun flaş ekiplerind

Tolunay istifa etti ama...

Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın istifa ettiği iddia ediliyor. Habere göre Kafkas'ın, Kayserispor yenilgisinin ardından görevi bıraktığı belirtildi. Ancak konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Geçen sezonun flaş ekiplerinden olan G.Antep bu sezon, üç haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'de henüz puanla tanışamadı.

Lig TV'nin son dakika haberinde ise Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın, "Tolunay hoca duygusal bir insandır. İstifasını yönetim olarak kabul etmiyoruz" dediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor