Tolunay ile Carlos kapıştı

Kayserispor'un hocası Tolunay Kafkas'ı sakinleştirmek için kenara gelen Carlos, bir anda büyük bir tepkiyle karşılaştı. Kayserispor maçının ikinci yarısında, Teknik Direktör Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas tarafından terslenen Roberto Carlos,

Tolunay ile Carlos kapıştı

Kayserispor'un hocası Tolunay Kafkas'ı sakinleştirmek için kenara gelen Carlos, bir anda büyük bir tepkiyle karşılaştı.

Kayserispor maçının ikinci yarısında, Teknik Direktör Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas tarafından terslenen Roberto Carlos, “Maça daha fazla ateş koymamasını söyledim. Bu kadar sinirli olmasını da anlayamadım” dedi. Kafkas ise elini ittiği için böyle bir hareket yaptığını söyledi

Kafkas tarafından eli itilen sarı-lacivertli oyuncu, hakemler ve arkadaşları tarafından Kafkas'ın yanından uzaklaştırıldı.

Sinirli olmasını anlayamadım

Maç sonrasında o pozisyonu değerlendiren Brezilyalı futbolcu, “Ben maça daha fazla ateş koymamasını söyledim. Eğer hoca, kendi takımına kızgınsa bunu karşı takımın oyuncularından çıkarmaması lazım. Onun ismini bile bilmiyordum. Sahada olan sahada kalsın diyelim. Bu kadar sinirli olmasını anlayamadım açıkçası. Şampiyonluğa bile oynamayan bir ekibin teknik direktörünün bana bu tavırla gelmesi beni şaşırttı ve üzdü diyebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor