Tolunay Bülent'e ateş püskürdü

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor maçında oyun açısından iki takımında olumsuz saha şartlarına karşın iyi mücadele ettiğini söyledi. Kendileri için söylenecek çok şey olmadığını anlatan Kafkas, ''Bizim için zor bir sezon geçiyor. Yara

Tolunay Bülent'e ateş püskürdü

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor maçında oyun açısından iki takımında olumsuz saha şartlarına karşın iyi mücadele ettiğini söyledi. Kendileri için söylenecek çok şey olmadığını anlatan Kafkas, ''Bizim için zor bir sezon geçiyor. Yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz'' dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un futbolcusunu öpmesiyle ilgili kendisi hakkında yorumda bulunduğunu hatırlatan Kafkas, şöyle konuştu: ''Benim adetim pek kameralar karşısında birilerine bir şey söylemek değil, yüzüne söylemek. O bizim kim olduğumuzu çok iyi bilir. Oyuncuyu öpmem ona destek vermem amacıylaydı. Yoksa kimseyi yaralasın sakatlasın diye öpmedik. Genç oyuncudur destek verelim morali bozulmasın diye. Tekrar söylüyorum bunun da altını çizerek söylüyorum ona söyleyin, biz kameraların karşısında değil yüz yüze söyleriz, hiç de çekinmeyiz.''

Kafkas, basın toplantısından ayrılırken de, ''Aranızda Sivaslı varsa ona söylesin'' diyerek toplantı salonundan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor