Tolunay BJK'yı Gözüne Kestirdi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ''Zor bir maç olacak ama Beşiktaş maçından puanla dönmek istiyoruz. Zor bir maç olacak'' dedi.Kafkas, yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile yarın yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını kaydederek, şunları

Tolunay BJK'yı Gözüne Kestirdi

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ''Zor bir maç olacak ama Beşiktaş maçından puanla dönmek istiyoruz. Zor bir maç olacak'' dedi.

Kafkas, yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile yarın yapacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Beşiktaş ile yapacağımız maçtan puanla dönmek istiyoruz. Takımda sakat veya cezalı futbolcu yok. Her iki taraf için de zor bir maç olacak ama kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz. Beşiktaş'tan çekinmiyoruz.''

Kafkas, Kayserispor'un İstanbulda Beşiktaş ile yaptığı 12 maçı da kazanamadığının hatırlatılması üzerine de ''Herşeyin bir ilki vardır. Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek istiyoruz. Zor bir maç olacak. İyi oynayan kazansın'' diye konuştu.

Kayserispor kafilesi akşam saat 20.00'de tarifeli uçakla Kayseri'den İstanbul'a hareket edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor