Tolunay: Bize bu rolü biçtiler!

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası yaptığı açıklamada, "25. dakikaya kadar gayet planladığımz gibi giden oyun vardı. Kırmızı kart penaltı derken tüm oyunumuz bozuldu. Demekki bu ligde bize bu rolü biçtiler. 11-11 oynayamadık Trabzo

Tolunay: Bize bu rolü biçtiler!

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası yaptığı açıklamada, "25. dakikaya kadar gayet planladığımz gibi giden oyun vardı. Kırmızı kart penaltı derken tüm oyunumuz bozuldu. Demekki bu ligde bize bu rolü biçtiler. 11-11 oynayamadık Trabzonspor'la. 11-10 oynadık. Eğer bu penaltıysa söyleyecek bir şey yok. Benim canım çok yanıyor. Bu sadece Trabzonspor'la alakalı değil. Tüm takımlar içindir. Benim için de lig 3.'lüğü önemli. Yok mu sayalım yani. 1. ve 2. mi var sadece bu ligde. Atılan oyuncunun önemi çok önemli burada. Kilit oyuncularımızdan biri atıldı. Ve değişiklikler yapıldı. Bize bakalım haftaya nasıl rol biçecekler" dedi.

Fenerbahçe Gaziantepspor maçından sonra taraftarlarla tartışan ve ağzını bıçak açmayan Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor yenilgisinden sonra bu denli ağır konuşması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler