Tolga'ya maç sonrası iğne yapıldı

Trabzonspor'un Inter karşısında aldığı galibiyetin mimarlarından kaleci Tolga'nın ağrıları iğne ile durduruldu.İnter ile oynanan maçta belinden sakatlanmasına ve ağrılarının şiddetine rağmen oyundan çıkmayan ve başarılı bir performans ortaya koyan kaleci

Tolga'ya maç sonrası iğne yapıldı

Trabzonspor'un Inter karşısında aldığı galibiyetin mimarlarından kaleci Tolga'nın ağrıları iğne ile durduruldu.

İnter ile oynanan maçta belinden sakatlanmasına ve ağrılarının şiddetine rağmen oyundan çıkmayan ve başarılı bir performans ortaya koyan kaleci Tolga'ya maç sonunda iğne yapıldı.

Ağrılarından iğne sayesinde kurtulan tecrübeli file bekçisi, "Benim ağrılarım alınan galibiyet sonrası yok olup gitti. Maç içerisinde biraz canım yandı ama Trabzonspor'umuzun başarısı her şeyi unutturmaya yeter" dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in Tolga'nın ağrılarının devam etmesi durumunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta kalede Tolga'nın yerine Bora'ya şans verebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler