Tolgay Aslan Transferinde sıcak saatler

Süper lig ekiplerinden Trabzonspor ve Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı gurbetçi oyuncu Tolgay Aslan transferinde  sıcak saatler yaşanıyor.Beşiktaş ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek için büyük çaba sarfettiği Tolgay Arslan'

Tolgay Aslan Transferinde sıcak saatler

Süper lig ekiplerinden Trabzonspor ve Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı gurbetçi oyuncu Tolgay Aslan transferinde  sıcak saatler yaşanıyor.

Beşiktaş ara transfer döneminde kadrosuna dahil etmek için büyük çaba sarfettiği Tolgay Arslan'ın işini bitirdiği idda edilse de Trabzonspor bu oyuncunun menejeri ile görüşmelerini sürdürüyor.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile kulüp CEO’su Burak Gürdal bu oyuncunun transferini heran Bordo-mavili kulübün lehine çevirebilir.Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla alınmasını istediği oyuncu için Trabzonspor Yönetimi bütün imkanları zorlayarak Tolgay’ı Trabzon’a getirtmeyi hedefliyor.

Trabzonspor Tolgay’ı transfer etmesi halinde Erkan Zengin’i isteyen Fenerbaçe,Uğur Demirok’u isteyen Galatasaray’ı saf dışı etmesinin ardından Beşiktaş’ı da bu transferde saf dışı ederek İstanbul’un üç büyüklerine çalım atmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor