Tolga Zengin'in TFF isyanı!

Trabzonspor takım kaptanı kaleci Tolga Zengin, CSKA Moskova maçı sonrası adeta isyan etti.Trabzonspor’un kaptanı Tolga Zengin CSKA maçında yaptığı kurtarışlarla takımının mağlubiyetini engelleyen isimlerin başında gelirken TFF’yi adeta topa tuttu. Tolga Z

Tolga Zengin'in TFF isyanı!

Trabzonspor takım kaptanı kaleci Tolga Zengin, CSKA Moskova maçı sonrası adeta isyan etti.

Trabzonspor’un kaptanı Tolga Zengin CSKA maçında yaptığı kurtarışlarla takımının mağlubiyetini engelleyen isimlerin başında gelirken TFF’yi adeta topa tuttu.

Tolga Zengin, üst üste oynanan maçlar nedeniyle fiziksel değil kafa olarak yorulduklarını belirterek” Fiziksel yorgunluk bir gün dinlenmeyle geçer ama mental yorgunluğun geçmesi için aynı süre yetmez.

Hepimizde ister istemez yorgunluk var. Oyuncular fiziksel yorgunluktan değil mental yorgunluktan bunalmış.

Ligler şike süreci nedeniyle anlamsız şekilde 1 ay geç başlatıldı. Bir şeylere karar verilecek dendi. Sonra da, hiçbir şeye karar verilmedi.

Yetmedi bir gecede Süper Lige birde anlamsız bir play-off sistemi getirildi. TFF’nin getirdiği Play-OFF sistemi okullardaki havuz problemi gibi. Play-off 1 ay erken bitecek. Ligler şuan devam ediyor, arada bir Şampiyonlar Ligi maçı gelecek, Sonra Türkiye Kupası ve Milli takım maçı gelecek. Yani gelecekte çok daha yoğun bir maç temposu bizi bekliyor olacak.

Ondan dolayı fiziksel değil de ruhsal, kafa olarak mental bir yorgunluk oluyor. Onun da ister istemez sıkıntısını çekiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor