Tolga Zengin'den şehit hasasiyeti

Haber61 – Haber Merkezi – İstanbul Sultanahmet’te bulunan Turizm bürosuna Diana Ramazova adlı terörist üzerine bağladığı bomba ile saldırı düzenledi. Trabzonlu Polis Memuru Kenan Kumaş, bu saldırıda şehit oldu. Kumaş’dan geriye bir kız çocuğu birde gözü y

Tolga Zengin'den şehit hasasiyeti

Haber61 – Haber Merkezi – İstanbul Sultanahmet’te bulunan Turizm bürosuna Diana Ramazova adlı terörist üzerine bağladığı bomba ile saldırı düzenledi. Trabzonlu Polis Memuru Kenan Kumaş, bu saldırıda şehit oldu. Kumaş’dan geriye bir kız çocuğu birde gözü yaşlı bir eş kaldı.

Trabzon ve Trabzonspor camiası Şehit aileye destek çıkarken bir destekte Beşiktaş’ın file bekçisi eski Trabzonsporlu Tolga Zengin’den geldi. Edinilen bilgiye göre; Zengin, Kumaş’ın ailesine alınacak ev konusunda maddi değeri yüksek bağışta bulunacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaşlı bazı oyuncularında yardımda bulunmak istediği öğrenildi. Bir süre önce Trabzonspor'un başarılı file bekcisi Onur Recep Kıvrak'ın bağışta bulunduğu biliniyordu. 

İŞTE O YARDIM KOMİTESİ

Turhan EYÜBOĞLU, Kürşat BAŞKAN ve Hasan KADAYIF' ın içerisinde bulunduğu bu yardım komitesi, Trabzon Finansbank meydan şubesinde bir yardım hesabı oluşturmuştur. Azı çoğu olmadan çorbada hepinizin tuzu olması en büyük dileğimizdir.Toplanacak olan yardımlar, üç komite üyesinin imzası ile Şehidimiz

Kenan KUMAŞ' ın Ailesine teslim edilecektir.

Yüce ALLAH yapacağınız yardımları kabul etsin. . AMİN.....

===========================O===============================

BANKA HESAP NUMARASI...

FİNASBANK MEYDAN ŞUBESİ-TRABZON

TL İÇİN İBAN NO : TR53 0011 1000 0000 0051 2869 46

EURO İÇİN İBAN NO: TR88 0011 1000 0000 0051 2872 86

DOLAR İÇİN İBAN NO: TR41 0011 1000 0000 0051 2872 59

Saygılarımızla............

Turhan EYÜBOĞLU-Kürşat BAŞKAN-Hasan KADAYIF.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler