Tolga Zengin: Yenilmeyeceğiz

LİGDEKİ REKABET, MİLLİ TAKIM'A OLUMLU YANSIYACAKTIR"Trabzonspor ile ligde yaşadıkları rekabetin Milli Takım'a olumlu yansıyacağını da sözlerine ekleyen Şahin, "Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli futbolcular lig boyunca çok iyi mücadele ettiler ve bu da Milli T

Tolga Zengin: Yenilmeyeceğiz

LİGDEKİ REKABET, MİLLİ TAKIM'A OLUMLU YANSIYACAKTIR"

Trabzonspor ile ligde yaşadıkları rekabetin Milli Takım'a olumlu yansıyacağını da sözlerine ekleyen Şahin, "Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli futbolcular lig boyunca çok iyi mücadele ettiler ve bu da Milli Takım'a olumlu yönde yansıyacaktır. Trabzonsporlu oyuncuların yaşadığı moral bozukluğu olabilir. Geçen yıl aynı duyguyu biz de yaşamıştık. Ardından Milli Takım'a gelmiştik. Buradaki sohbetlerimizde günden güne moralleri yerine geliyor. Artık ligi geride bıraktık ve tüm takım oyuncuları bu bayrak için

oynayacak. Bunun için burada buluştuk. Tüm arkadaşlarım bu bilince sahip şu an. Ligdeki mücadelenin buraya olumlu yansıyacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Milli Takım antrenörü Guus Hiddink'in karakterli bir oyuncu olduğunu belirten Şahin sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Birçok hocayla çalıştım ama bence üst seviyede ve düzgün karakterli bir insan. Davranışlarıyla bize çok yakın davranıyor. Bu özellikleri de tüm futbolcuların hoşuna gidiyor. Kendisiyle çalışmaktan çok mutluyuz. Umarım uzun yıllar ülke futboluna hizmet verir. Kendisiyle çalışmaktan çok mutluyuz."

 

"EN AZINDAN BERABERLİKLE AYRILMALIYIZ"

Trabzonspor ve Milli Takım'ın kalecisi Tolga Zengin ise Belçika karşısında hedeflerinin en azından beraberlik olduğunu vurgulayarak, "Önümüzde kritik bir maçımız var. Buradan en azından beraberlikle ayrılmak istiyoruz. Bunun içinde burada gerçekten çok güzel bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Belçika maçını kazanarak, kazanamazsak bile en azından beraberlikle buradan ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor