Tolga Zengin terörü lanetledi

Beşiktaş'ta forma giyen milli kaleci Tolga Zengin, Ankara saldırısına tepki göstererek babasını bu saldırıda kaybeden Umut Bulut'a destek verdi.

Tolga Zengin terörü lanetledi
Beşiktaş'ta forma giyen milli kaleci Tolga Zengin, Ankara saldırısına tepki göstererek babasını bu saldırıda kaybeden Umut Bulut'a destek verdi.

TOLGA ZENGİN'DEN TERÖRE TEPKİ

Tolga Zengin, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un saldırıda kaybettiği babası Kemal Bulut'u yarın toprağa vereceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Umut kardeşim doğum gününde babasını toprağa verecek. Bin bir zorlukla, güçlükle, emekle onu büyütüp, yetiştirip topluma kazandıran babasını. Terör insan ayrımı yapmıyor, sen, ben fark etmiyor. Sadece Umut'un hikayesi değil, onlarca, yüzlerce masum insanın böyle hikayesi var. Kemal amca, Peri, Dorukhan, Ozancan, Mehmet Emre ve diğerleri... Kimi kendini yetiştiren anne, babasını, kimi yetiştirip güzel bir hayat düşlediği oğlunu, kızını, kardeşini kaybediyor. Allah'ım sabır ver."

TERÖRE DESTEK OLAN...

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Tolga, "Teröre bir şekilde destek olan, terör örgütlerinden beslenen, teröristle kol kola giren, dağlarda, yollarda, sivil yerleşim yerlerinde masumların, asker ve polisin canına kast eden, canlı bombaların evinde taziye çadırı kuran herkes de bunun hesabını verecek. Er ya da geç." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor