Tolga Zengin parmağını kırdı

Trabzonspor ve Milli takım kalecilerinden Tolga Zengin, bu gün geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu sol elinin işaret parmağını kırdı.Arabasından bir şey almak için apartman merdivenlerinden inerken fotoselli aydınlatma ışığının sönmesi sonucu karanlıkta tö

Tolga Zengin parmağını kırdı

Trabzonspor ve Milli takım kalecilerinden Tolga Zengin, bu gün geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu sol elinin işaret parmağını kırdı.

Arabasından bir şey almak için apartman merdivenlerinden inerken fotoselli aydınlatma ışığının sönmesi sonucu karanlıkta tökezleyerek düşen milli kaleci sol el parmağını demire çarparak kırdı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde ilk müdahaleyi yaptıran Tolga Zengin'in yaklaşık olarak 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilirken, kesin sonuç yarın yapılacak muayeneler sonucunda belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler