Tolga Zengin konuştu!

Trabzonspor Kalecisi Tolga Zengin konuştu.Zengin, "3 Günde olsa 5 günde olsa sakatlık canını sıkıyor insanın. İnşallah önemli birşey değildir. Trabzon'da MR çekileceğiz bakacağız" dedi.Topallayarak röportaja gelen Tolga, şunları söyledi: "Eskişehir zor bi

Tolga Zengin konuştu!

Trabzonspor Kalecisi Tolga Zengin konuştu.

Zengin, "3 Günde olsa 5 günde olsa sakatlık canını sıkıyor insanın. İnşallah önemli birşey değildir. Trabzon'da MR çekileceğiz bakacağız" dedi.

Topallayarak röportaja gelen Tolga, şunları söyledi: "Eskişehir zor bir dplasman. Zor bir maç oldu. İlk yarı tempo düşüktü ikinci yarı arttı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik ve kazandık. Önemli bir galibiyet aldık. Ankaragücü maçını da alırsak bir seri yakalarız, işimiz daha rahatlar. Futbolcular toplum önünde yaşayan insanlardır. Buradan bir mrsaj vermek istiyorum; insanlar kimsesiz çocuklarımızdan sevgi ve ilgiliyi ihmal etmesinler. İnsanlar parasız yaşayabilirler ama sevgi ve ilgisiz yaşayamazlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler