Tolga Zengin isyan etti!

Club Brugge maçında yaptığı kritik hata sonrası taraftarın protestosuna maruz kalan kaleci Tolga Zengin, deyim yerindeyse bunalıma girdi. Sabah idmanında moralsiz görünen Tolga'nın kimseyle konuşmadığı kaydedildi.Orman'dan Tolga ve Bilic açıklamasıFanatik

Tolga Zengin isyan etti!

Club Brugge maçında yaptığı kritik hata sonrası taraftarın protestosuna maruz kalan kaleci Tolga Zengin, deyim yerindeyse bunalıma girdi. Sabah idmanında moralsiz görünen Tolga'nın kimseyle konuşmadığı kaydedildi.

Orman'dan Tolga ve Bilic açıklaması

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaşlı taraftarların elenmenin sorumlusu olarak gördüğü kaptan, Fenerbahçe derbisi öncesi teknik heyet ve takım arkadaşlarının motivasyon çemberi altına alındı. Teknik direktör Slaven Bilic, idman öncesi Tolga ile özel olarak görüştü. "Profesyonel hayatta bunlar hep var" diyen Hırvat hocanın, "Dünü unut. Bu takımın sana ihtiyacı var" diyerek, Tolga Zengin'e moral verdiği bildirildi.

"KÜFÜRÜ HAK ETMEDİM"

Maç bitiminde tribünlerin tepkisi ve ıslıkları üzerine eliyle "bitti" işareti yapan, soyunma odasında duvarları tekmeleyen tecrübeli kalecinin, kendisini teskin eden takım arkadaşlarına soyunma odasında söyledikleri ise ne kadar öfkeli olduğunu gözler önüne serdi. Tolga Zengin'in, arkadaşlarına "Bu tepkiyi hak edecek ne yaptım? Bu forma için gerektiğinde sakat sakat mücedele verdim. Annemi toprağa verdim, gözyaşlarım kurumadan Kasımpaşa maçına çıktım. Hata yapmış olabilirim, ama küfürü ve ıslıkları hak edmedim. Çok yazık" dediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler