Tolga ve Serdar'a İtalyan kancası!

Inter, Devler Ligi maçlarındaki müthiş performansıyla dikkatleri çeken kaleci Tolga Zengin ve Bursa'nın genç stoperine kanca attı. Serdar'ı, Milan'ın da istediği ortaya çıktı.Inter'in Trabzon'un kalecisi Tolga Zengin'in yanı sıra Serdar Aziz'i de takip et

Tolga ve Serdar'a İtalyan kancası!

Inter, Devler Ligi maçlarındaki müthiş performansıyla dikkatleri çeken kaleci Tolga Zengin ve Bursa'nın genç stoperine kanca attı. Serdar'ı, Milan'ın da istediği ortaya çıktı.

Inter'in Trabzon'un kalecisi Tolga Zengin'in yanı sıra Serdar Aziz'i de takip ettirdiği, Bursaspor'un genç stoperi için Milan'ın da devrede olduğu öğrenildi.

Real Madrid'in dolaylı yoldan teklif sunduğu kaleci Tolga Zengin'in Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı Inter'in dikkatini çekti. Milano'daki maçta kurtarışlarıyla yıldızlaşan başarılı eldiveni Trabzon'da golsüz biten CSKA Moskova maçında takip ettiren İnter'li yetkililerin, Milli Takım'a da seçilen Tolga'ya tam not verdiği öğrenildi.

Trabzonspor yönetimi, Tolga'nın bir süredir Avrupa kulüpleri tarafından ciddi şekilde izlendiğini doğrularken, henüz kulübe resmi bir teklifin ulaşmadığının altını
çizdi.

TOLGA: KULÜBÜM BİLİR
Tolga ise “Benim de kulağıma takip edildiğim şeklinde duyumlar geliyor. Real Madrid ve İnter'liler beni izlemişler. Ama bana ulaşan resmi bir teklif yok. Zaten
sözleşmem devam ediyor. Trabzonspor'da mutluyum ve takım kaptanıyım. Kulübüme resmi teklif gelirse oturup konuşuruz” diye konuştu.

SERDAR SICAK BAKIYOR
Inter'in, Bursasporlu Serdar Aziz için de ezeli rakibi Milan ile yarış halinde olduğu öğrenildi. Timsah'ın altyapısından yetişen ve Ümit Milli Takım formasını giyen 21 yaşındaki Serdar Aziz de Milan ve Inter'in kendisiyle olan ilgisini doğrulayıp “Gelecekte ülkemi başarıyla temsil edeceğim bir kulüpte oynamayı isterim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor