Tolga ve Colman ayrı çalıştı

Ligin ilk yarısını Sivasspor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, kamp çalışmalarını Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Serenity Golf Otel'de sürdürüyor. Bugün sabah yapılan antrenmanda bordo-mavili oyuncular, düz koşu yaptıktan s

Tolga ve Colman ayrı çalıştı

Ligin ilk yarısını Sivasspor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, kamp çalışmalarını Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Serenity Golf Otel'de sürdürüyor. Bugün sabah yapılan antrenmanda bordo-mavili oyuncular, düz koşu yaptıktan sonra yarı alanda çift kale maç yaptılar. Neşeli geçen antrenmanda futbolcular sürekli birbiriyle şakalaştılar. Sakatlıkları bulunan Tolga ve Colman takımdan ayrı çalıştılar.
Öte futbolcuların, yarın akşam yapılacak antrenmana kadar, yılbaşı dolayısıyla izinli olduğu bildirildi.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Teknik Direktör Ersun Yanal, yeni yılda tüm dünyaya kardeşlik, dostluk hakim olmasını diledi.

Trabzonspor'da taraftarın, camianın güvenini kazanan bir kadro olduğunu belirten Yanal, ''Oluşturduğumuz kadro önümüzdeki yıllarda her yıl başarı elde edebilecek yapıda. Bunun için de ciddi bir çaba harcanıyor. Umarım önümüzdeki yıllarda da Trabzonspor şampiyonluklar, kupalar elde eder'' dedi.

Trabzonspor'un kadro açısından önemli bir yapılanma içerisinde olduğunu ifade eden Yanal, bu yapılanmada değişikliklerin olmasının doğal olduğunu söyledi. Önemli olan değişiklilerin sayısını doğru tutturmak olduğunu kaydeden Yanal, Trabzonspor'a kazandırılacak oyuncuların tespiti için büyük çaba harcandığını vurguladı.

Yanal, ''2008'de Trabzonspor'da değişiklikler kolay olmadı ve yorucu geçti. Zaman zaman güzel şeyler yaptık, bazen kaçırdıklarımız oldu. Ama olumluya doğru bir gidiş var. O yüzden 2008 bizim için umut dolu bir yıl oldu'' diye konuştu.

-FUTBOLCULARDAN YENİ YIL MESAJLARI-

Takım kaptanı Hüseyin Cimşir, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti. Bu sezon yeni bir kadro oluşturulduğunu ifade eden Kaptan Cimşir, ''Yetenekli oyuncularımız var. Artılarımız, eksilerimiz var. Bu artıları cebimizde tutup, eksilerimizi giderip, 2009'da başarılı bir Trabzonspor'u camiaya izlettirmek istiyoruz'' dedi.
Bu yıl sözleşmesinin biteceğinin hatırlatılması üzerine Hüseyin Cimşir, yönetimin kendisiyle devam etmeye karar vermesi durumunda kendisi açısından sorun olmayacağını kaydetti.
Başarılı savunma oyuncusu Song da yeni yılda başarılar elde edeceklerini söyledi. Song, ''Umarım bu yeni yıl herkese mutluluk getirir. 2008'de elde ettiğimiz başarıyı 2009'da da sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor