Tolga Trabzonspor'da

Trabzonspor, kiralık olarak anlaşmaya vardığı bonservisi Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'nde bulunan eski oyuncu Tolga Seyhan ile yarın sözleşme imzalayacak 

Tolga Trabzonspor'da


Trabzonspor, kiralık olarak anlaşmaya vardığı bonservisi Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'nde bulunan eski oyuncu Tolga Seyhan ile yarın sözleşme imzalayacak

Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile bugün bir görüşme yaptıklarını ve detayları da çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Trabzonspor ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştıklarını ifade eden Canatar, ''Trabzonspor, Tolga konusunda Ukrayna Kulübü'ne herhangi bir bedel ödemeyecek. Sezon sonunda da satın alma opsiyonu Trabzonspor'da olacak. Yarın Trabzon'a geleceğiz ve resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.

TOLGA: ''ESKİ TAKIMIMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM''

Trabzonspor ile tekrar anlaşmaya varan Tolga Seyhan, eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor'da zorluk çekmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Tolga Seyhan, ''Daha önce futbol oynadığım bir takıma geliyorum. O dönemdeki arkadaşlarım ve teknik direktörümüz de Trabzonspor'da. Bir problem yaşayacağımı sanmıyorum'' dedi.

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde takım içinde kimseyle bir problem yaşamadığını da dile getiren Tolga Seyhan, ''Takımdan ayrılmama rağmen telefonla da olsa sürekli takım arkadaşlarımla görüştük. Ziya hocaya da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başarılı bir sezonda benim de katkımın olmasını çok istiyorum'' diye konuştu.

30 yaşındaki savunma oyuncusu 2003 yılında teknik direktör Ziya Doğan döneminde Malatyaspor'dan Trabzonspor'a alınmıştı. Trabzonspor, Tolga'yı 2005 yılında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'ne 3 milyon 750 bin dolara satmıştı.

2 sezon aradan sonra Trabzonspor'a dönecek olan Tolga, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor