Tolga Trabzon'da okul yaptıracak

Trabzonspor'un eski kaptanı Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin Trabzon'da okul yaptıracağını açıkladı.Annesinin adını yaşatmak istediğini vurgulayan Tolga,"Trabzon'da annemin ismini vereceğimiz bir okul yaptırmak için çalıştık. Köyümüzün camisinin minaresi

Tolga Trabzon'da okul yaptıracak

Trabzonspor'un eski kaptanı Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin Trabzon'da okul yaptıracağını açıkladı.

Annesinin adını yaşatmak istediğini vurgulayan Tolga,"Trabzon'da annemin ismini vereceğimiz bir okul yaptırmak için çalıştık. Köyümüzün camisinin minaresini onardık. Önemli olan şimdi bir şeyler yapmak. Adının iyi hatırlanması. Annemi kaybedeceğimizi biliyorduk; ama yine de kabul edemedik. Onun duaları olmadığı zaman güçlü olmadığımı biliyorum. Genç yaşta torununu sevmek için emekli olmuştu. Ama onu yaşayamadı. Maçtan da önce onunla konuşmuştum. Ancak konuştuktan yarım saat sonra yaşamını yitirmiş. En son benimle konuşmuştu. Özlüyorum. İşin kötü tarafı zamanla daha da çok özleyeceğimi biliyorum. Veren Allah, alan Allah" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor