Tolga Seyhan'dan Mesaj Var

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tolga Seyhan, bordo-mavili takımın iyi yerlere gelebilmesi için sahada savaşarak mücadele ettiklerini belirterek, ruhlarını, her şeylerini sahaya koyduklarını, herkesten de bunu beklediklerini söyledi.2005 yılında Mircea Lu

Tolga Seyhan'dan Mesaj Var

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Tolga Seyhan, bordo-mavili takımın iyi yerlere gelebilmesi için sahada savaşarak mücadele ettiklerini belirterek, ruhlarını, her şeylerini sahaya koyduklarını, herkesten de bunu beklediklerini söyledi.

2005 yılında Mircea Lucescu'nun yoğun çabaları ile 3.5 milyon dolar bonservis ücretiyle Trabzonspor'dan, Ukrayna'nın Shakthar Donetks takımına transfer olan Tolga Seyhan, kendi mevkisinde fazla oyuncu bulunması nedeniyle Ukrayna temsilcisinde fazla forma şansı bulamadı.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a 1 yıllığına kiralanan oyuncu bu sezon ise teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği üzerine Shakthar Donetks takımından 1 yıllığına kiralık olarak bordo-mavili takıma transfer oldu.

2 yıl aradan sonra Trabzonspor'un formasını Çaykur Rizespor maçında tekrar giyen başarılı savunma oyuncusu Tolga Seyhan, seyircisiz oynadıkları Çaykur Rizespor maçında taraftar varmış gibi mücadele ettiklerini belirterek, "İyi bir futbol oynadık. Taraftarımızın olması bizim için çok önemli. Onlar bizim 12. adamımız. Çaykur Rizespor karşısında bugün onlar varmış gibi mücadele ettik. İyi bir oyun ile iyi bir skor elde ettik. Trabzonspor iyi yolda. Trabzonspor'un sevenlerin camia ile birlikte bütünleşmesi
gerekiyor" dedi.

Tolga, Trabzonspor'un iyi yerlere gelebilmesi için mücadele ettiklerini ifade ederek, "Trabzonspor'un iyi yerlere gelebilmesi için sahada savaşarak mücadele ediyoruz. Takım olarak iyi bir ekipten kuruluyuz. Sahada herkes canla başla özlenen başarıların gelmesi için ter döküyor. Ruhumuzu ve her şeyimizi sahaya koyuyoruz. Herkesten de bunu bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler